Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Havemøblerne træbeskyttet - Sommerhuset Altnok

Havemøblerne træbeskyttet

Så kom tiden endnu engang til at alle vores havemøbler skulle have træbeskyttelse. En del af vores havemøbler står ude hele foråret og får derfor en masse sol og en masse regn.

Der var 2 borde og 12 stole og det tog alt i alt ca. 7 timer. Fra kl 10 om morgenen til kl 17 om eftermiddagen, gik jeg i den dejlige duft af den træbeskyttende olie.

Jeg brugte Sct.Croix Olie købt i det forfærdelige Jem og Fix til at behandle møblerne. Ifølge leverandøren er olien:

Sct. Croix Ædeltræsolie er baseret på gamle og afprøvede recepter samt råvarer tilpasset nutidens forhold og muligheder. Ædeltræsolien er et rent naturprodukt, som indeholder en blanding af presset Hørfrøolie, Kinesisk Træolie og Vegetabilske harpikser, samt få andre råvarer. Alt sammensat, så man opnår den optimale langtidsbeskyttelse af træet.

Jeg viste bare at hvis jeg ikke fik taget dem alle i et hug, ville jeg aldrig få gjort det færdigt. Men nu er det gjort og møblerne er parat til endnu en sæson.

Nyheden blev lagt online 9. maj 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder