Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Sten fjernet fra indkørslen - Sommerhuset Altnok

Sten fjernet fra indkørslen

Indkørsel uden alle stenene

I sidste weekend, da vi var i sommerhuset, fik vi ordnet et af de mange projektet, som står på vores to-do liste.

Vi har i længere tid snakket om at få fjernet de sten der ligger i indkørslen, således der kan gro græs der. Min ide var at køre stenene op og lægge dem i carporten. Derved hæves niveauet lidt i carporten, men det kommer til at passe ganske glimrende, når stenene nu presset sammen med tiden.

Jeg startede med at bruge en skovl til at skovle alle stenene op i trillebøren. En glimrende måde at få startet på. Efterfølgende viste det sig dog at være langt mere effektivt at bruge en kost til at samle alle stenene i en bunke og dernæst skovle dem op.

Jeg tror jeg fik kørt omkring 10 trillebør fulde sten fra indkørslen op til carporten.

Samtidigt med det, hjalp svigerfar med at få flyttet en lampe der stod forkert. Der havde også i længere tid ligget en ledning over jorden. Den fik vi nu fjernet og rykket lampen således den står bedre.

Nu må vi bare håbe at græsset kan gro så vi får en fin og grønnere indkørsel her til sommer.

Nyheden blev lagt online 9. marts 2008 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder