Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Træbriketter - en billig opvarmning - Sommerhuset Altnok

Træbriketter - en billig opvarmning

Træbriketter

Vores sommerhus bliver opvarmet vha. en brændeovn.

I april 2005, ca. et par måneder efter vi overtog sommerhuset, købte vi en palle træbriketter, efter i et par måneder at have købt et par poser træbriketter her og der. Hvilket slet ikke kan betale sig.

Nu har vi købt endnu en palle træbriketter. Den gamle er næsten ved at være tom. Så det har taget os ca. 2½ år at bruge pallen. En palle består af 960 kg træbriketter, fordelt i 10 kg poser.

Vi købte træbriketter samme sted som sidste gang, nemlig hos Fredslund Flag & Stænger. De har en god pris og leveringen fungerede upåklageligt sidste gang.

Træbriketterne har fungeret rigtigt godt. De er lette at tænde op med og de afgiver en god og lang varme. Når Mads vågner tidligt om morgenen plejer jeg at gå ind og putte to eller tre briketter, sammen med en optændings blok, i brændeovnen. Efter en times tid, når vi står op, er der dejligt varmt.

Men pas lidt på prisen de forskellige steder. Jeg så i Silvan avisen at de havde træbriketter på tilbud. 10 kg til kr. 100,-. En kilopris på kr. 10,-. Jeg købte 960 kg til kr. 2.000,-. En kilopris på kr 2,-. Og det er med levering til døren.

Træbriketterne står ude i carporten og er pakket i plastik, så man skal ikke bekymre sig om fugt eller lign.

Nyheden blev lagt online 16. oktober 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder