Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Hele hytten malet - Sommerhuset Altnok

Hele hytten malet

Sommerhuset males

I de tre år vi har haft sommerhuset, har vi ikke haft malet det udenpå. Vores tømre bemærkede for et par uger siden, at væggene godt kunne trænge til en gang maling.

Vi har også haft det stående på vores store plan over ting som vi skal have gjort. Men nu skulle det altså være.

Vi allierede os med min mor og far og svigermor og svigerfar. Det gør det meget nemmere, når man er to til at male i stedet for en. Det føles som om man når 3 gange så meget. Man kan godt gå lidt kold i det hvis man skal gøre det alene. Især når man også har en baby, der også skal passes.

Før Mads tid var det noget nemmere for os begge, bare at bruge hele weekenden på f.eks. at få malet. Det kan vi ikke mere. Nu skal den ene passe Mads og den anden male alene. Men det er vel i bund og grund derfor at børnefamilier ikke altid når det de skal eller har sat sig op efter.

Så hvis man kan få lidt hjælp til enten det ene eller det andet, dvs. enten til at male eller til at passe Mads, går det hele lidt hurtigere. Og vi var altså heldige, nemlig at vi fik hjælp til begge dele. Min mor  og weekenden efter svigermor, kunne være med til at passe Mads og min far være med til at male.

Som maling brugte vi Starks egen maling, nemlig Domestic, som ifølge producenten selv er:

Domestic er en kvalitetsmaling som bliver produceret af en af verdens største le-verandører. Domestic er mærkevarekvalitet - bare billigere!

Det var især den vestvendte side af sommerhuset der trængte. Den nærmest sugede malingen til sig. 

Jeg havde selv, weekenden før, malet alle vinduesrammerner. Puha, det tog godt nok tid. Jeg brugte hele weekenden på at først pille den afskallede maling af og så slibe efter. Derefter behandle med noget træbeskyttelse, som jeg havde til overs fra træterrassen, og dernæst male rammerne 2 gange.

Men nu har vi altså et flot nytmalet sommerhus, og der skulle meget gerne gå omkring de 5-7 år før vi igen behøver at male det.

Nyheden blev lagt online 10. oktober 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder