Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Sommerhuset udlejet - Sommerhuset Altnok

Sommerhuset udlejet

Sommerhus udlejet

Her i sommerferien, har vi haft udlejet vores sommerhus i 3 uger.

Bare lige for at slå det helt fast:

Vi udlejer kun til folk vi enten kender eller fra vores respektive arbejde.

Vores sommerhus er aldrig blevet købt med det formål at skulle udlejes. Vi har aldrig ville komme i den situation at vi ikke kunne komme i sommerhus, hvis vi gerne ville, fordi det var udlejet.

Den allerførste gang vi udlejede sommerhuset er faktisk lidt af en sjov historie. På en søndag, da vi var i sommerhuset og skulle til at køre hjem, ringede min mobiltelefon. Det var en kvinde, som havde søgt efter sommerhus og udlejning på nettet og vores sommerhus var kommet frem. Hurra for en god Google PageRank.

Hun spurgte om vi udlejede vores sommerhus. Nej sagde jeg hurtigt, men sagde at jeg ville ringe tilbage, således vi lige kunne diskutere det. Vi tog derefter en hurtigt beslutning og lejede huset ud til hende og det gik fint.

Herefter har sommerhuset været udlejet et par gange, dog kun i perioder hvor vi ikke selv har skulle bruge huset. 

En af familierne der lejede Altnok, efterlod den søde hilsen på stenen , som er vist ovenfor.

Nyheden blev lagt online 16. august 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder