Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Nyt DAB/DVD mini anlæg - Sommerhuset Altnok

Nyt DAB/DVD mini anlæg

Eltax M-800 DAB/DVD mini system

For en del år siden havde en online butik, tror nok det var Elgiganten, et rigtigt godt tilbud. Nemlig en ghettoblaster til 1 kr. Det var selvfølgeligt en fejl, men inden de nåede at rette fejlen havde jeg og et par kollegaer nået at bestille ghettoblasteren.

Jeg havde faktisk ikke regnet med at få den, men et par dage senere fik jeg en ghettoblaster leveret til mit arbejde. Det er ikke nogen super ghettoblaster. Den havde dog standard ting som radio og CD, men hvad kan man også forvente af noget til 1 kr.

Ghettoblasteren har således i 2 år fungeret som vores lydsystem i vores sommerhus. Og sammen med min Playstation 2 som jeg også brugte som DVD afspiller, og vores gamle Grundig TV fra lejligheden som blev i overskud, fungerede det faktisk ok sammen.

Så forleden, da jeg så at Aldi havde et tilbud på et mineanlæg slog jeg til. Anlægget er et Eltax M-800 DAB/DVD mini anlæg. Det er helt perfekt til sommerhuset. Anlægget har både DAB radio, CD, DVD og USB indgang til afspilning af MP3 osv.

Nu har vi brugt anlægget i et par uger og det fungerer faktisk ganske glimrende. Det har kunnet læse alle de CDer og DVDer vi har fodret det. Lyden er som forventet. Ikke mere, ikke mindre.

Der er selvfølgeligt en kæmpe forskel på dette anlæg og det mini anlæg vi har i lejligheden. Det er et TEAC H300DAB, som er et super mini anlæg. Det har de samme features som Eltax anlægget, men bare mange gange federe. Og ja, det kostede selvfølgeligt også en del mere.

Og det giver ingen mening at have et dyrt anlæg stående i et sommerhus. Dels pga. man ikke der så meget, men ikke mindst pga. faren for indbrud. Når de kan se at det er Aldi der står for lydsystemet , burde tyvene gå videre til næste hus.

Nyheden blev lagt online 21. juli 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder