Strict Standards: Non-static method timezone::is_dst() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2545

Strict Standards: Non-static method timezone::is_supported() should not be called statically in /home2/gemal/public_html/altnok.dk/textpattern/lib/txplib_misc.php on line 2713
Legeplads på campingplads - Sommerhuset Altnok

Legeplads på campingplads

Legeplads

Den lokale campingplads, Saltbæk Camping, har lige fået helt ny legeplads.

Før i tiden havde de kun en hoppepude samt et ældre legestativ. Det er nu blevet udskiftet med et meget lækkert træ legestativ komplet med Spiderman klatrenet, rutschebane, klatrevæg og mulighed for at gå armgang. Det er udført i lækkert naturtræ og virker utroligt stabilt og holdbart. Det er fra et firma ved navn Aktiv Leg.

Hoppepuden et heldigvis bibeholdt, og derudover er der kommet et bordtennisbord samt et gyngestativ.

Legepladsen er allerede blevet brugt et par gange. Alle, også dem der ikke bor på camping pladsen, kan kvit og frit bruge legepladsen, hvilket er utrolig dejligt når der er børn med heroppe i sommerhuset. Og man skal jo altid lige købe et eller andet i kiosken, så alt er alt er det jo nok en meget god forretning.

Derudover har den lokale lille grillbar, som ligger i den store metropol, Brokkebjerg, fået anlagt sig en minegolf bane. Jeg har dog ikke spillet på banen endnu, så jeg kan ikke sige noget om kvaliteten af banen.

Nyheden blev lagt online 13. juli 2007 af Henrik Gemal

Vil du læse mere?

Læs også de andre seneste nyheder